2012-02-01 Reportažas iš monospektaklio „Vietų nėra“

Sausio 25 dieną įvykęs šmaikštus monospektaklis „Vietų nėra“ į Kauno „Nautilus“ laisvalaikio namus pritraukė daugybę žiūrovų. „Labas rytas, užsakymai, gal galite palaukti minutėlę,“ – taip prasideda restorano, kuriame ir vyksta veiksmas, išankstinių užsakymų skyriaus darbas kiekvieną rytą. Kodėl klientui siūloma palaukti, paklausite? Tegul tai lieka intriga.

Semas, kurį vaidina aktorius Eimutis Kvoščiauskas, patenka į daugybę sudėtingų, šmaikščių bei žmogiškų situacijų, kurias jis stengiasi išspręsti savo jėgomis. Aktorius įkūnija 32 personažus, kurie turi ne tik skirtingas kalbėjimo manieras, bet ir nori, kad jų problemos ar užgaidos būtų sprendžiamos čia ir dabar.

„Nautilus“ laisvalaikio namuose vykęs spektaklis „Vietų nėra“ privertė visus bent kartą nusišypsoti. Eimutis pademonstravo savo aktorinį meistriškumą ir jo darbu buvo galima žavėtis... Tai vienas iš tų Lietuvos aktorių, kuris spinduliuoja vidine šviesa tiek ant scenos, tiek ir nulipęs nuo jos. Aktorius pasidalino savo ateities planais apie naujai kuriamą humoristinio žanro vaidmenį ir prasitarė, kad jam labai gera jausti pusiausvyrą tarp humoristinio ir draminio žanro vaidmenų...

Reportažą parengė Kobra TV.