Write your comment


įdomu 2015-02-27

pamąstyt , kaip ''lankytoja'' sugeba viename sakinyje tris gramatines klaidas įvelt .............. ir dar ''nesidaryti gėdos'' parodą apžiūrint ...........

lankytoja 2015-02-26

Ši paroda tikrai buvo kažkokią tragediją ir priminė Kaziuko mugę. Tikrai derėtų iškelti kokius nors reikalavimus ir kuo jie būtų aukštesni tuo geriau. O mėgėjiškui menui lai kultūros centrai paskiria vietos. Jei ne, tuomet tiesiog reikėtų nutraukti šią "gražią" tradiciją ir nesidaryti gėdos.

menininkas iš parodos 2015-02-21

Geri įspūdžiai kabutėse happy

matomai 2015-02-21

,kad ''perrasytas menininkas'' vakar iš užsienio parskrido ...........dar pilnas įspūdžių

Perrasytas menininko komentaras 2015-02-20

Tokias "suneštines" parodas Kaune reiktų uždaryt aplamai, o ne apie jas rašyt ir įžvelgti apie vertinimo kriterijus , tikėtis geresnės kokybės darbų ar įžvelgti vyraujančias meno tendencijas. Ruošiant šią parodą kiekvienais metais nėra vykdoma profesionalių komisijos narių ar ekspertų atranka Dalyvauja ir profesionalai ir "gatvės menininkai". Kai kurie rodomi darbai yra daug blogesni nei užsienyje, kaip įprasta rodyti gatvės meną "street art". Tuo tarpu balsuoja muziejaus vadovybė ir žiūrovai. Tikriausiai tik Kaune gali vykti tokios parodos.

Menininkas iš parodos  2015-02-20

Tokias "suneštines" parodas Kaune reiktų uždaryt aplamai, o ne apie jas rašyt ir įžvelgti apie vertinimo kriterijus , tikėtis geresnės kokybės darbų ar įžvelgti vyraujančias meno tendecijas. Ruošiant šią parodą kiekvienais metais nėra vykdoma profeisonalių komisijos narių ar ekspertų atranka Dalyvauja ir profesionalai ir "gatvės menininkai". Kai kurie rodomi darbai yra daug blogesni nei užsienyje, kaip įprasta rodyti gatvės meną "street art". Tuo tarpu balsuoja muziejaus vadovybė ir žiūrovai. Tikriausiai tik Kaune gali vykti tokios parodos.

nuomonė 2015-02-20

Kam tiek negiamų emocijų-geriau energiją skirti kūrybai.Jei nepatinka tokie renginiai-skelbkite kūrinius pasauliui internetu.

Komentaras 2015-02-20

Taikliai!

Audrius T. 2015-02-19

"eik" matosi kad esi tikintis invalidas kad sitaip sneki... linkiu tau pasveikti blunk

eik 2015-02-19

audriuk dirbt ''menotyrininku'',gerai apmoka..............ir prirašo daug,ir tapyt ar lipdyt jiems net nereikia,ir į parodas įleidžia nemokamai...............geras darbas,kaip kokio kunigo - vieniems klauptis liepia,kitiems išrišimą duoda

Audrius T. 2015-02-19

Šaunus straipsnis. Puikiai aprašyta šiu metų nenusisekes ir gan pigus renginys.. Omeny turiu pačią renginio eiga.. Buvo tik keli darbai verti nominacijų.

Write your comment
*
*