Rašyti savo komentarą


Adam 2017-06-27

Smagių atostogų!

MR.BAD GUY 2017-06-22

Menininko pašaukimas visada stebinti....Jūsų mezgimo kūriniai fantastiški....

MR.BAD GUY 2017-06-19

Tikiuosi ateityje turėsime Magišką SIMONOS BLADŽENAUSKAITĖS Teatrą...........

Viktoras 2017-06-18

Mėgstu Kameriniame teatre žiūrėti spektaklius.Čia aš atsipalaiduoju,palieku rūpesčius už teatro durų.Veiksmą scenoje stebiu susikaupęs,kad nepraleisčiau svarbaus momento,brangios akimirkos..Kartais jausmai perpildo ir man norisi emociškai išsikrauti..Po spektaklio visada jaučiuosi pakylėtas ir pačiam norisi sukurti kažką gražaus ir gero...Pilnai sutinku su mielos Simonos teiginiu,,kad kūryba gimsta per meilę,ne per kančią..Norėčiau tą mintį pratęsti. Gyvenime viskas būna susipynę..Palaima,meilė,džiaugsmas,kančia..Patekusi į meilės sferą,kančia pradeda keistis,ji nyksta,nustoja savo galios..Negatyvas transformuojasi į pozityvą...Tai priklauso nuo žmogaus.....Jau išaušo rytas,paukščiai pabudo ir sako,kad laikas gerti kavą...Visiems gaivaus ryto.....

Viktoras 2017-06-15

Viskas bus gerai.Toks stebuklingas žmogus,kaip Jūs,gali pritraukti tik labai gerus dalykus.Linkiu naujų kūrybinių aukštumų.

vilkas 2017-06-14

visas įmanoma Kameriniame teatre. nereikia nei vaidinti, nei režisuoti, nei kurti. tiesiog ateiti. kamerinis teatras lietuvos ateitis. Tai mūsų kultūros pavyzdys. Patys sau intervus pasidaro, patys recenzijas pasirašo. smagu. Bet niekas nevyksta.

Viktoras 2017-06-12

Panašiai taip ir galvojau źiūrėdamas Jūsų spektaklius.

Rašyti savo komentarą
*
*